Woekerpolissen en de 50+ beurs

Zoals u weet is Assuplus al enkele jaren aktief in het realiseren van individuele claimprocedures voor woekerpolissen.

Ging dat in het begin niet heel erg vlot, inmiddels kan ik met een gerust hart stellen dat de kansen aan het keren zijn: verzekeraars komen steeds meer in het nauw nu zowel zaken bij het Kifid als bij de Rechter steeds meer in het voordeel van de consumenten worden uitgesproken. Natuurlijk gaat het hele proces nog wel even duren: verzekeraars zullen er alles aan doen om in beroep te gaan, te vertragen en te frustreren. Maar naar mijn stellige overtuiging kunnen individuele procedures desondanks betrekkelijk snel tot een onderhands resultaat leiden.

Zo heb ik vorige week nog een overeenkomst gesloten tussen een client en een verzekeraar waarbij een bedrag was gemoeid van maar liefst € 6.250,=! En daar lijken de komende weken nog wel enkele schikkingen bij te komen.

Wat ik helaas nog steeds constateer is dat nog weinig mensen bereid zijn hun recht ook daadwerkelijk te halen. Heel veel mensen denken kennelijk dat het toch niet zal lukken en laten het er dan bij zitten. Een m.i. foute opstelling want als u een woekerpolis heeft of heeft gehad, dan is de kans heel groot dat er alsnog een aanzienlijk bedrag valt te claimen. Ja, dat kost een kleine investering, maar als die een grote veelvoud daarvan kan opleveren, waarom zou u dan zo’n procedure niet overwegen ? Uw kans op succes schat ik hoog in !

Om nog meer mensen met onze mogelijkheden kennis te maken, had ik, samen met 3 gelijkgestemde collega’s, op de komende 50+ beurs in Utrecht een stand gehuurd, zodat we in korte gesprekken zoveel mogelijk mensen kennis kunnen laten maken met de opties.

De beurs werd gehouden van 19 tot en met 23 september in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Wij stonden daar dus ook en hebben veel nieuwe kontakten op gedaan en veel mensen opweg kunnen helpen met hun woekerpolis. Het blijkt nog steeds dat een heleboel mensen niet weten dat hun polis, claimwaardig is en dat soms tot wel enkele duizenden euro’s per polis!

Onze individuele methode om tot schikkingen te komen met verzekeraars sprak veel mensen aan en wij zijn blij te kunnen melden dat daar de nodige claimprocedures uit voort gaan komen.

Heeft u ook een woekerpolis en wilt u weten of en zo ja, wat u kunt claimen ? Neem vrijblijvend kontakt op: http://assuplus.nl/alles-over-woekerpolissen/aanvraag-claimtraject/

Ron van Vugt, Assuplus

Posted by:

Ron van Vugt

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

 

Back to Top

Clef two-factor authentication