Hypotheek omzetten: NU DOEN !

Op 27 oktober j.l. schreef ik al een bericht over de komende rente stijging. Inmiddels hebben vrijwel alle banken hun hypotheekrentes verhoogd. Een hele kleine verhoging weliswaar, maar we waren al een hele lange tijd geen verhoging meer gewend…..

De oorzaak wordt, zoals gewoonlijk, op verschillende manieren uitgelegd. De Amerikaanse verkiezingsuitslag of de ontwikkeling van de economie (Brexit) in Europe, kortom: niemand weet het exact en ook niemand kan vertellen of deze verhoging een eerste kleine oprisping is en het daarbij blijft of dat het het begin is van een geleidelijke of juist snelle stijging naar fors hogere rente.

Als er bij jou dus al discussie is over mogelijke aanpassing van de hypotheek, dan zou ik het praten snel om gaan zetten naar daden: is de stijging blijvend en kom je snel in aktie dan heb je per saldo nog altijd een super-lage rente. Is het een eenmalige aktie, kom dan ook in aktie want anders ben je altijd te laat als er dan toch weer onverwacht alsnog een verhoging komt.

Inmiddels is al wel duidelijk dat boeterentes en middelrentes zeker niet altijd de opties zijn waar je als consument veel aan hebt. Oversluiten kan wel een optie zijn die zich terugverdient: een simpele berekening kan dat aantonen.

Voor jou ook ? Stuur een korte mail met je huidige hypotheekgegevens,  je (gezins)inkomen en je telefoonnummer naar mij: ron.vanvugt@assuplus.nl en ik neem binnen 24 uur kontakt op om verder af te stemmen.

Wil je eerst meer weten ? Kijk naar mijn video: profiteren van de lage rente

Sinds juli dit jaar is de aanvraag procedure voor nieuwe hypotheken als gevolg van Europese regelgeving anders. En op 1 januari a.s. worden ook de acceptatieregels verder aangescherpt. Alle redenen dus om nu in aktie te komen !

Posted by:

Ron van Vugt

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (required):

 

Back to Top

Clef two-factor authentication