Assuplus werkt met vaste, lage tarieven. Zo weet u precies vooraf waar u aan toe bent en blijven verassingen uit.

HYPOTHEKEN

Vast tarief voor het advies bij het aangaan van een nieuwe hypotheek  € 595,= . Daarnaast heeft u natuurlijk de kosten voor het bemiddelen bij het uitbrengen van een offerte en het verzamelen van alle benodigde stukken. Deze kosten zijn afhankelijk van de bank. Assuplus kan u in kontakt brengen met goede en ervaren bemiddelingsbureaus die een kostenniveau hebben van ca. € 600,=. Deze beide kosten zijn voor u fiscaal aftrekbaar.

Aanvragen hypotheekofferte, bij een onderhandse omzetting of rentemiddeling voor een bestaande hypotheek: € 695,= voor de advies- en bemiddelingskosten. De betreffende bank kan administratiekosten rekenen ter grootte van max. € 250,=

Alle andere kosten, zoals taxatiekosten, bankgarantiekosten, bouwkundige keuringskosten, notariskosten e.d. zijn afhankelijk van de betreffende uitvoerder. Hier heeft Assuplus geen invloed op.

Alle kosten met betrekking tot advisering zijn exclusief BTW en voor zover zij betrekking hebben op uw hypotheek aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting..

Back to Top

Clef two-factor authentication